user_mobilelogo

 

De gerechten die ik hieronder heb vermeld kunnen samengesteld worden als een buffet. Door eventueel soep of een dessert toe te voegen, maakt u het buffet helemaal compleet.

 

Warme vlees- en visgerechten:

  • Kipstukjes
  • Varkenshaas
  • Gehaktballetjes

Al de bovengenoemde vleessoorten kunt u met de volgende sauzen samenstellen: Champignonroomsaus, tomatensaus, satésaus, stroganoffsaus of zoetzure saus.

  • Runderstoofpotje
  • Gehaktstoofpotje
  • Beenham in bouillion met een mosterdsaus, cranberry-portsaus of champignonroomsaus
  • Tilapiafilet in vissaus met garnaaltjes
  • Zalmfilet met een romige vissaus 
  • Vispotje met een kruidige tomatensaus

Koude buffet gerechten:

Koude schotel (gepresenteerd) bijvoorbeeld:

  • Asperge/ham rolletjes
  • Gevulde eitjes
  • Uitjes/augurkjes
  • Snijworst rolletjes met roomkaas
  • Gevulde tomaatjes met eiersalade

Visschaal (gepresenteerd) bijvoorbeeld:

  • Makreel
  • Gerookte zalm
  • Zalm/ garnalen cocktailtjes
  • Gevulde tomaatjes met tonijnsalade
  • Gamba's
  • Haring (apart geserveerd op schaal)

Warme groenten

  • Bloemkool met een kaas of room saus
  • Snijbonen met wortel
  • Erwtjes en worteltjes
  • Stoofpeertjes
  • Sperziebonen
  • Spruitjes met of zonder spekjes

Aardappel / rijst gerechten:

  • Rijst
  • Gratin van aardappelen
  • Aardappelpuree
  • Gefrituurde aardappelbolletjes
  • Gefrituurde aardappelkroketjes

Pastagerechten:

  • Bami
  • Nasi
  • Lasagne (ook vegetarisch te bestellen)


Bijgerechten voor het buffet:

  • Gevulde eitjes
  • Warme ei hapjes
  • Luxe minibroodjes
  • Broodjes met of zonder beleg
  • Asperges met ham
  • Gevulde tomaatjes

Contact gegevens

Bluijssens Broekdijk 13
5721 RN, Asten
T: 06 1322 5303
E:

 

Like ons op Facebook

Fotogalerij